OVO JE BESKRAJNA SRECA Susret izgubljenog psa i vlasnice naterao nam je suze na oci

Izvor: medio.rs, 03.Feb.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BESKRAJNA SRECA Susret izgubljenog psa i vlasnice naterao nam je suze na oci

Ekipa Telegrafa, koja je pronašla i spasila Simbu, zajedno s njegovom gazdaricom Vesnom otišla je po psa koji se nalazio kod veterinara u Rakovici. Susret vlasnice i psa bio je više nego dirljiv

Nakon što je pre tri dana ekipa Telegrafa pronašla ženku zlatnog retrivera i objavila priču o njoj, našoj redakciji se javila vlasnica psa Vesna Stokanović. Ekipa Telegrafa je zajedno s Vesnom otišla po psa koji se nalazio kod veterinara u Rakovici, a susret vlasice i psa bio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je više nego dirljiv.

Vesna je izgubila psa nakon što ga je šetala u subotu uveče oko 20 sati u okolini Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu.Ženka zlatnog retrivera, nazvana Simba, pobegla je od vlasnice, nakon što je puštena s povoca.

– Pustila sam je da se istrči, ali je ona u jednom trenutku samo nestala. Kad sam se okrenula, nje više nije bilo – priča Vesna za Telegraf.

Foto: Telegraf

Na Simbinu sreću, kolega iz Telegrafa je pronašao kod Kombank Arene i doveo do naše redakcije, odlakle je prebačena kod veterinara na Rakovici.

Danas se Simba ponovo srela s Vesnom, a njenoj sreći nije bilo kraja. Skakala je i mahala repom, a Vesna nije krila da je presrećna što je ponovo sa svojim ljubimcem.

Foto: Telegraf

Veterinarka Nataša iz Veterinarske ambulante “Gravida”, gde je Simba bila, kaže da je ona dobar i pitom pas. Međutim, Simbi je povređena noga, a nije jasno kako se povredila.

– Moguće je da se udarila negde dok je lutala ili je neko udario kolima. Međutim, nije ozbiljnapovreda, za par dana će biti kao nova – kaže Nataša.

Foto: Telegraf

Vesna nam je pokazala belege koje Simba ima na unutrašnjoj strani zadnjih šapica, po čemu je veoma prepoznatljiva. Simba ima četiri meseca i za sada nije čipovana.

– Vakcinisala sam je dva puta, treba i treći, protiv besnila, a veterinari su mi savetovali da je ne čipujem dok je ne vakcinišem protiv besnila – objašnjava Vesna.

Foto: Telegraf

Simbu je Vesna dobila na poklon, a prvo kad je opipala kvrgu na njegoj glavi pomislila je da nešto nije u redu s psom.

– Ispostavilo se da je sve u redu, a neko mi je rekao da je kvrga na glavi odlika inteligentnih pasa – kaže Vesna i dodaje da je psu dala ime Simba, iako je se to ime vezuje za muškog lava u crtanom filmu “Kralj lavova”, jer je “ona kao lavić”.

Foto: Telegraf

Prilikom rastanka, pitali smo Vesnu šta će sad njih dve prvo da urade.

– Sad idemo na kupanje – uz osmeh nam je rekla Vesna pre nego što su ona i Simba otišle svojim putem.

Pogledajte video ovog dirljivog susreta:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.