OVO JE BEOGRADSKO CARSTVO BLUDA Zgrade su prepune potrosenih kondoma PROSTITUTKE NAPADAJU U GRUPAMA

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BEOGRADSKO CARSTVO BLUDA Zgrade su prepune potrosenih kondoma PROSTITUTKE NAPADAJU U GRUPAMA

- Mužu bukvalno skaču na šoferšajbnu. Kada opšte s mušterijama na parkingu, čekamo da završe da bi se oslobodio parking. Zatekla sam ih u ulazu, a ona hladno kaže "malo smo se ljubakali" - priča jedna od građanki beogradskog naselja Konjarnik

Plavi most više nije glavna “adresa” na kojima se kraljice noći mogu pronaći, jer su se “preselile” u nekoliko ulica beogradskog naselja Konjarnik.

Naime, pojedina mesta u ulicama Karla Lukača, Glasinačkoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Dr Zore Ilić Obradović i Vladimira Tomatovića, poslednjih godinu dana su se pretvorila u javne kućne. One su toliko javne da tokom noći u ulazima, liftovima, parkinzima i pod prozorima prostitutke zadovoljavaju svoje mušterije, piše Blic.

Prema navodima ovog beogradskog lista, čija je reportaža privukla pažnju medija, svakoj svojoj mušteriliji ili prolazniku dobace kako žele da rade.

– Mužu bukvalno skaču na šoferšajbnu. Toliko su bahate da prepreče celu ulicu, pa ih kolima jedva zaobiđem. Snebivam se kad prolazim da ih ne iznerviram. Kada opšte s mušterijama na parkingu, čekamo da završe da bi se oslobodio parking. Zatekla sam ih u ulazu, a ona hladno kaže “malo smo se ljubakali”. Ujutru je parking pun kondoma da nemaš gde da zgaziš. Osećamo se kao građani drugog reda – kaže za “Blic” jedna od ogorčenih stanarki.

Prostitutkama radno vreme počne u momentu kada padne i mrak, pa se u zimskom periodu susreću s decom koja se vraćaju iz obližnje OŠ “Stevan Sinđelić”.

– Već su na ulici oko 19 sati. Moju ćerku čudno gledaju i jednom su joj hvalile kačket i bundu, pa ih više ne nosi jer se plaši da je ne napadnu. Svake noći su tu, znamo im imena, a nedavno sam videla makroa kako tuče jednu od njih. Galame, viču i stenju, ne spavamo do jutra – priča jedna od zabrinutih majki i dodaje da je čula da su usluge od “jedne do dve crvene”.

Ipak, građani u ovom delu grada više ne znaju kome mogu da se požale.

Foto-ilustracija: Foter/Flickr/djdroga

– Bezbroj puta smo zvali i policiju i komunalnu policiju, ali sve je gore. Stalno nam govore da ih zovemo kad ih uhvatimo na delu, a dok oni dođu obavi se ovde više od stotinu dela – kaže stanar.

S druge strane, komunalna policija kaže da ovaj problem nije u njihovoj nadležnosti, već redovne policije od koje stiže uobičajen odgovor.

– Svakodnevno obilazimo mesta na kojim se okupljaju prostitutke, pa i ulice na Konjarniku. To je po zakonu prekršaj za koji je predviđena kazna zatvora do 30 dana – poručuju iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Marko Tašković / Blic)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.