OVO JE ANA KOJU JE PARTNER UBIO U SOMBORU: Komšije otkrile šta je prethodilo tragediji

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 22:15

OVO JE ANA KOJU JE PARTNER UBIO U SOMBORU: Komšije otkrile šta je prethodilo tragediji

Stanovnici Telečke ispričali su da je par bio u kafani koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se zločin dogodio.

Tibor Balaš (57) ubio je svoju partnerku Anu Kabok (49), pa presudio sebi u porodičnoj kući u Telečki kod Sombora , a komšije su otkrile šta je prethodilo tragediji.

Kako tvrde komšije, njih dvoje su iza sebe imali neuspešne brakove i provodili su dosta vremena zajedno. Ana ima dvoje dece sa prvim suprugom i jedno unuče.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ljudi iz kafane su kao i komšija začuli pucnje i potrčali ka Tiborovoj kući. Međutim, gazda lokala je izleteo i počeo da ih moli da se vrate zarad svoje bezbednosti. On je pomislio da naoružani Balaš šenluči i da će povrediti nekoga. Svi su se šokirali kad su shvatili da je ubio Anu, pa presudio sebi - kažu komšije.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu - Biljana zabetonirala muža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.