OVO DŽONIĆA SVRSTAVA U KRUG UBICA! Forenzičar otkrio detalje pa rekao: MONSTRUOZNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 22:53

OVO DŽONIĆA SVRSTAVA U KRUG UBICA! Forenzičar otkrio detalje pa rekao: MONSTRUOZNO

Zločin koji nastavlja da šokira Srbiju!

Bivši šef odeljenja za krvne i seksualne delikte MUP-a Žarko Popović komentarisao je večeras vest dana da je u porodicu Đokić iz Aleksinca pucano iz dva pištolja, a tom prilikom naveo je dve varijante.

Popović kaže da je moguće da su dve osobe pucale, kao i da postoji mogućnost da je jedna osoba to učinila kako bi zavarala istragu i broj učesnika u ovom zločinu koji je šokirao Srbiju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Moguće da su dve osobe pucale, a moguće je i da je jedna osoba imala dva oružja, da bi zavarala istragu što se tiče broja učesnika. Taj čovek je interesantan čovek, on je radio u takvim službama gde je mogao da dođe do oružja, kao i njegov sin. Novac koji je pronađen u dvorištu, na njemu se mora pronaći DNK profil pokojnog Đokića da bi se jasno utvrdilo da novac pripada pokojnom Đokiću - rekao je Popović.

Dodaje i kako u slučajevima kada imate više ljudi bez dokaza, osumnjičeni prebacuju lopticu jedan na drugog, kao što je to u prvi mah učinio Goran Džonić jedan od osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić.

- Čim imate više ljudi, a nemate dokaze, oni će bacati lopticu jedan na drugog. Na tužiocu je sve, da li će ići na zaštićenog svedoka ili će se ići na principu materijalnih dokaza - priča Popović.

Popović je u nastavku uključenja za autorsku emisiju Srđana Predojevića rekao i kako se u njegovo vreme, kada je ulazio u službu, proveravala i njegova pokojna baba, kao i da nijedna osoba nije mogla da bude deo službe ukoliko je tetovirana.

- U vreme kada sam ja ulazio u službu proveravali su ne samo mene, nego i moju pokojnu babu. Tetovirana osoba nije mogla da bude u službi, niti osoba koja ima neki dosije - kaže Popović.

Forenzičar Nenad Šipka kaže da je reč o surovom i monstruoznom zločinu, kao i da postoji jedna stvar koja Džonića može svrstati u krug ubica.

- Da postoje rane od 9 mm, to sigurno ukazuje na dva činioca. Čisto sumnjam da je neko koristio dva pištolja da bi zavarao trag. Ukoliko su kod Džonića pronađeni pištolji, to njega svrstava u krug lica koji su izvršili taj zločin. Nisam smatrao da je ovo uradio profesionalac. Zločin je surov i monstruozan - rekao je Šipka.

Više vesti o ovom monstruoznom ubistvu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.