OVO ĆETE DOBRO ZAPAMTITI: Jednim sastojkom uklonite fleku od znoja sa majice!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆETE DOBRO ZAPAMTITI: Jednim sastojkom uklonite fleku od znoja sa majice!

Ne ne treba da je gurnete negde u orman gde ćete je jedva naći jer vam je žao da bacite majicu, a zbog fleke od znoja ne možete da je nosite. Otkrivamo vam trik pomoću kojeg ćete tu fleku da skinete!

1. Potrebne su vam dve do tri tablete asprina. Izgnječite ih (možete ih staviti u plastičnu kesicu i pritisnuti s dnom čaše).

2. Usitnjene tablete stavite u čašu vode i sačekajte da se u potpunosti otope.

3. Pošpricajte ili izlijte vodu na fleku i ostavite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dva do tri sata da odstoji.

4. Za jači efekt možete izmrviti još 2 do 3 tabletice u koje ćete staviti vode tek toliko da se od njih napravi gusta pasta.

5. Utrljajte je na mrlju i ostavite da deluje 2 do 3 sata.

6. Operite majicu na uobičajen način.

Zadovoljna.hr

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jednim sastojkom uklonite fleku od znoja sa majice!

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015

Ne, ne treba da gurnete majicu negdje u orman gdje ćete je jedva naći, jer vam je žao da je bacite, a zbog fleke od znoja ne možete da je nosite...Postoji trik pomoću kojeg ćete tu fleku skinuti!..1. Potrebne su vam dvije do tri tablete asprina. Izgnječite ih (možete ih staviti u plastičnu kesicu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.