OVO ĆE ZAUVEK OSTATI MISTERIJA Nesreća zavila Vršac u crno - oglasilo se Tužilaštvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:23

OVO ĆE ZAUVEK OSTATI MISTERIJA Nesreća zavila Vršac u crno - oglasilo se Tužilaštvo

Mediji su preneli da je tinejdžer vozio bez vozačke dozvole.

S obzirom na to da je maloletnik koji je upravljao vozilom preminuo na mestu događaja, zbog čega nema osnova za pokretanje postupka, Tužilaštvo nije izdalo naredbu za uzimanje tkiva na prisustvo opojnih droga i alkohola.

Ovo je za "Novosti" upravo sopštio Dragoljub Trajković, tužilac i portparol pančevačkog Višeg javnog tužilaštva, koje vodi istragu vezanu za saobraćajnu nesreću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se prethodne noći desila u selu Uljma, kod Vršca.

U nezgodi je, podsetimo, poginuo tinejdžer (17), koji je vozio bez dozvole i, sumnja se, nedozvoljenom brzinom. On se svojim "golfom" zakucao na ulazu u selo, udarivši u drvo.

Sa njim su u vozilu bili drugarica (17) i drug (21), koji su kritičnom prilikom zadobili teške telesne povrede.

Inače, troje mladih se kobne noći vraćalo sa proslave rođenja deteta bliskog prijatelja, koje je bilo u obližnjem selu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.