OVO ĆE RAZBESNETI MNOGE: Rusija tokom jula meseca usvaja novi zakon! Uvodi se još jedna ZABRANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 17:52

OVO ĆE RAZBESNETI MNOGE: Rusija tokom jula meseca usvaja novi zakon! Uvodi se još jedna ZABRANA!

Oglasio se Vjačeslav Volodin

Državna duma će tokom jula meseca usvojiti zakon o zabrani promene pola, rekao je predsednik Donjeg doma ruskog parlamenta Vjačeslav Volodin.

- Tokom jula donećemo odluku o zabrani promene pola - napisao je Volodin na Telegram kanalu. Predsednik Državne dume podsetio je da su Rusi pre tri godine odobrili amandmane na Ustav koji predviđaju zaštitu "institucije braka, kao zajednice muškarca i žene". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Takođe je napomenuo da su pre sat vremena doneti zakoni koji zabranjuju promovisanje netradicionalnih seksualnih odnosa, LGBT i pedofilije.

- Tradicionalne porodične vrednosti su važne svakom od nas... Juče je predsednik Češke rekao da ako, "ne daj Bože, Rusija pobedi, sve zapadne vrednosti će biti uništene". Jednom rečju, izneo je šta Vašington i Brisel planiraju. Žele da nam nametnu strane pseudovrednosti, unište identitet našeg naroda. Njihovi planovi su osuđeni na propast - ​​dodao je Volodin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.