OVO BI MOGLO DA NAS ZBLIŽI: Princ Hari otkrio šta bi moglo da ga izmiri sa porodicom, Viđam to iz dana u dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 19:19

"OVO BI MOGLO DA NAS ZBLIŽI": Princ Hari otkrio šta bi moglo da ga izmiri sa porodicom, "Viđam to iz dana u dan"

Bolest ujedinjuje porodice.

Britanski princ Hari izjavio je danas da bi bolest kralja Čarlsa mogla da zbliži britansku kraljevsku porodicu.

- Da, siguran sam. U svim ovim porodicama to vidim iz dana u dan - snagu porodice koja se okuplja - rekao je Hari za američku televiziju ABC, odgovarajući na pitanje da li bolest može da ujedini porodicu, prenosi Rojters.

Istakao je da "svaka bolest zbližava porodice".

 Bakingemska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << palata je pre nešto manje od dve nedelje otkrila da je Čarlsu dijagnostikovan "oblik raka" i saopštila da će kralj odložiti javne angažmane do daljeg. Hari i njegova supruga Megan posvađali su se sa ostatkom kraljevske porodice, a 2020. godine su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.

Uprkos tome, Hari je prošle nedelje otputovao u London gde je posetio britanskog kralja, nekoliko dana nakon što je javnost obaveštena o njegovoj bolesti.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.