OVE TETOVAŽE OTKRILE KO JE ZAPALJENI ŠKALJARAC Vujovićevo telo nije u potpunosti izgorelo, jedan detalj zbunio inspektore (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 14:08

OVE TETOVAŽE OTKRILE KO JE ZAPALJENI ŠKALJARAC Vujovićevo telo nije u potpunosti izgorelo, jedan detalj zbunio inspektore (FOTO)

Počinilac ili počinioci ovog zločina nakon vatrene paljbe pobegli su sa mesta ubistva.

Brutalno ubijenog i spaljenog u žbunju Vidaka Vujovića (23) iz Podgorice istražitelji su identifikovali pomoću njegovih prepoznatljivih tetovaža na nozi, desnoj podlaktici i upečatljivim simbolima na vratu.

Kako pišu crnogorske Vijesti, inspektori rade na slučaju, a u tome će im pomoći veštačenja telefonskih komunikacija ubijenog, proveravaju se kontakti i pregledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se snimci sa nadzornih kamera kako bi se utvrdila poslednja ruta kretanja Vujovića, koji je označen kao pripadnik škaljarskog klana.

Podsetimo, njegovo telo nađeno je pre dva dana u selu Šteke nadomak Podgorice.

- Porodica je identifikovala Vidaka, a u svojstvu građana saslušano je više osoba od kojih su dobijeni podaci o kontaktima i navikama ubijenog mladića, ali za sada još uvek nema osumnjičenog. Takođe, ne isključuje se ni to da je egzekutor imao saučesnike u zločinu - prenose Vijesti.

Vidak Vujović, podsetimo, nestao je 5. aprila, a njegova porodica nije prijavila njegov nestanak već su, prema rečima Vijesti, pokušali sami da ga pronađu, a njegovo telo nađeno je 8. aprila kada je meštanin sela došao da obiđe svoje imanje.

- Meštanin je odmah pozvao policiju koja je sa specijalnim timovima veštaka i forenzičara, ali i policajaca sa psima tragačima počela da pretražuje svaki pedalj terena - kaže izvor Vijesti i dodaje:

- Prizor koji su zatekli bio je zastrašujući, telo je bilo poluugljenisano u jednom šumarku, pored slepe makadamske ulice, na nekih 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta. Pored leša su bile tri čaure.

- Sumnja se da je Vidak upucan na tom mestu sa najmanje tri hica, a nakon toga zapaljen, ali telo nije u potpunosti izgorelo. Vatra je uhvatila glavu i grudni koš, a na rukama i nogama su i dalje bile vidljive tetovaže.

Ubijeni Vujović je imao policijski dosije zbog sitnijih krivičnih dela, a dovodi se u vezu sa škaljarskim klanom.

- Imao je kontakt sa "škaljarcima", svakako nije bio u vrhu tog klana, ali se družio sa njima i on je sam za sebe voleo da govori da je pripadnik škaljarskog klana - kažu izvori i dodaju da istraga ne isključuje mogućnost da je on likvidiran u nastavku rata dva zavađena kotorska klana, škaljarskog i kavačkog, naročito imajući u vidu surovost egzekutora u ovom slučaju.

- Vujović u policijskim spisima evidentiran kao sitni prestupnik, koji je navodno samog sebe označavao članom škaljarskog kriminalnog klana. Da li je njegovo ubistvo povezano sa kriminalnim grupama, trebalo bi da se utvrdi istragom koja je u toku - prenose crnogorski mediji.

Ubijeni Vidak Vujović je na društvenim mrežama često prezentovao sebe kao opasnog momka, kome su tetovaže zaštitni znak. On je između ostalog sebi nadenuo nadimak Bagzi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.