OVDE KO UĐE, VIŠE NE IZLAZI Nastradali muškarac iz Surčina bio upozoren nekoliko sati pre nego što se udavio u septičkoj jami

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:05

"OVDE KO UĐE, VIŠE NE IZLAZI" Nastradali muškarac iz Surčina bio upozoren nekoliko sati pre nego što se udavio u septičkoj jami

Telo Branka koji se juče udavio u septičkoj jami u Surčinu još nije izvučeno.

Kako se saznaje na licu mesta, čovek koga je tragično stradali Branko do sada redovno angažovao za čišćenje septičke jame, juče je, na dan nesreće, Branka upozorio rečima:

- Ovde ko uđe, više ne izlazi.

Brankovo telo je i dalje u jami koja je duboka četiri metra.

Vatrogasci moraju da razbiju deo ploče da bi došli do tela nesrećnog čoveka, a očekuje se dolazak specijalaca - ronilaca, kako bi telo muškarca bilo izvučeno.

Cisterna je i sinoć i noćas bila u Surčinu, ali posao još nije završen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.