OVDE JE NEKA ANA VOLŠ Policiji stigao mejl o OTMICI, evo šta piše u njemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 07:55

"OVDE JE NEKA ANA VOLŠ" Policiji stigao mejl o OTMICI, evo šta piše u njemu!

Policija u Kohasetu dobila mejl o Ani Volš dan pre Brajanovog hapšenja.

Nakon ročišta na kojem se u četvrtak pojavio Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane Volš, u javnost su dospele nove informacije iz istrage.

Jedna od njih je i da je policija u Kohasetu, mestu gde se nalazi porodični dom Volšovih, primila mejl neobične sadržine dan pre nego što je Brajan Volš uhapšen, u kojem se navodno tvrdilo da je ona kidnapovana, objavila je televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << WCVB, a prenosi Daily Beast.

- Ovde kod nas je neka Ana Volš - pisalo je u mejlu u kojem se aludiralo i na neki nepreciziran posao vredan 127.000 dolara i dodaje da je "ona zabrljala".

- Ona je sa nama i ako ne bude platila taj novac... nikad se neće vratiti - pisalo je navodno u mejlu.

Drugi detalji o ovoj poruci nisu izneti.

Takođe su objavljene i fotografije sa nadzornih kamera prodavnice na kojima se vidi kako Brajan kupuje sredstva i pribor za čišćenje, kao i kako nosi kesu za smeće.

Takođe je u spisima obelodanjeno i da je Ana Volš navodno bila u vezi sa muškarcem čije ime se ne spominje. Brajan Volš je sumnjao da ga ona vara pa je unajmio detektiva da je prati.

Među novim informacijama je i da je policija obavila razgovor sa tim muškarcem u Vašingtonu 7. januara, dan pre Brajanovog hapšenja.

On je priznao policiji da se "zabavljao" sa Anom. U spisima se navodi da je istražiteljima rekao kako je taj "odnos postajao sve ozbiljniji prethodnih nekoliko meseci i da su proveli Dan zahvalnosti zajedno u Dablinu.

Jedan Anin prijatelj je rekao i da je ona svom suprugu dala "ultimatum" zbog toga što mu je pretila presuda u federalnom slučaju za prevaru i da je planirala da se preseli sa decom u Vašington gde je i radila.

Pomoćnik okružnog tužioca Norfolka Greg Konor rekao je i da je Ana Volš imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 miliona dolara, a Brajan Volš je jedini korisnik.

Suđenje Brajanu Volšu nastavlja se u avgustu.

Ana Volš nestala je 1. januara, a Brajan je 4. januara prijavio Anin nestanak kompaniji za koju je radila i rekao da je porodični dom u Kohasetu napustila 1. januara ujutru zbog "hitnih poslovnih obaveza" u Vašingtonu gde, međutim, nikad nije stigla.

Brajan Volš je nekoliko dana kasnije uhapšen zbog ometanja istrage, a zatim je i podignuta optužnica za njeno ubistvo.

Pošto je navodno ubio Anu, Brajan je uzeo dečiji Ajped na kojem je guglao 21 stvar, između ostalog o tome kako raskomadati i osloboditi se tela i to u ranim jutarnjim časovima 1. januara, naveli su istražitelji. Na istom Ajpedu registrovane su slične pretrage od 4:50 ujutru do 14 sati.

Tokom saslušanja, Brajanova advokatica tvrdila je da nema dokaza da je Ana mrtva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZABRLJALA JE, AKO NE PLATI, NIKAD SE NEĆE VRATITI" Policija u Americi primila čudan mejl o Ani Volš u kojem se tvrdi da je OTETA

Izvor: Blic, 29.Apr.2023

Nove informacije o ubistvu Beograđanke Ane Volš pojavile su se nakon ročišta u četvrtak. Za njenu smrt optužen je suprug Brajan Volš koji je od januara u zatvoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.