OVAKVA NESREĆA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Sudar biciklista, jedan pobegao sa mesta nesreće, drugi završio u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 19:26

OVAKVA NESREĆA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Sudar biciklista, jedan pobegao sa mesta nesreće, drugi završio u bolnici

Čalakić je zadobio teške telesne povrede, pored ostalog prelom hrskavice nosa i nakon ukazane pomoći u gradiškom Domu zdravlja

Vlado Čalakić (54) iz Rovina kod Gradiške teško je povređen kada ga je sinoć, prema njegovoj izjavi datoj policiji i Službi hitne pomoći Doma zdravlja, udario drugi biciklista na pešačkoj stazi u Rovinama i pobegao sa mesta ove nesvakidašnje nesreće.

, sinoć je prebačen na daljnje lečenje u UKC Banjaluka.

U Policijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravi Gradiška danas su kazali za Srpskainfo da ce Čalakić, najverovatnije u nedelju ili ponedeljak biti ispitan u vezi okolnosti saobraćajne nesreće kako ovaj slučaj bio u potpunosti rasvetljen.

U PU Gradiška, osim navedenih podataka, kazali su da je sudar biciklista sa ovako teškim posledicama retkost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.