OVAKO SU HRVATI SEKLI SRPSKI ŠLEPER: Policija testerom komada hladnjaču iz Beograda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO SU HRVATI SEKLI SRPSKI ŠLEPER: Policija testerom komada hladnjaču iz Beograda! (VIDEO)

Policija je objavila detalje akcije iz zagrebačke Dubrave zbog koje je deo grada bio u blokadi.

Juče oko 23.20 u Ilici Klin u Zagrebu na parkiralištu policijski službenici su zatekli hladnjaču beogradskih tablica, dva državljana Crne Gore (20 i 21) i 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače policija je primetila prostor odvojen od tovarnog.

Zatražen je nalog za pretres i utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u osam pregrada pronađeno je 90 paketa u PVC foliji veličine 30x30 cm ukupne količine više od 90 kilograma marihuane.

Po završenoj istrazi osumnjičeni će biti prebačeni u pritvorsku jedinicu, a krivična prijava zbog dela iz čl. 190 st. 2 Krivičnog zakona RH biće dostavljena nadležnom državnom tužilaštvu.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.