OVAKO JE KOMŠIJA U RIPNJU ZAVIO JEDNU PORODICU U CRNO: Svi detalji stravičnog zločina koji Srbija neće zaboraviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 08:01

OVAKO JE KOMŠIJA U RIPNJU ZAVIO JEDNU PORODICU U CRNO: Svi detalji stravičnog zločina koji Srbija neće zaboraviti

Nezapamćeni zločin u Srbiji.

U 14.50 sati u ponedeljak, 10. aprila, Srbiju je potresla vest da je devojčica (16) ubijena u Ripnju kada je, kako se sumnja, pomahnitali Stojan Ilić nožem napao celu njenu porodicu. Kako se saznaje, Stojan (38) je uleteo u porodičnu kuću skromne familije i nožem izbo devojčicinu majku, ujaka i baku. Pokušao je da ubije i mlađu sestru, ali dete mu je izmaklo. Navodno je urlao kako su na njega bacili crnu magiju, te reči je uzvikivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je oštrim predmetom napadao porodicu devojčice.

Nakon krvavog pira u kući on je oteo devojčicu, izbodenu nožem ju je izbacio kod klanice u Ripnju. Devojčica je zadobila ubodne rane po vratu i stomaku, a ubica ju je pre ubistva i silovao. Zatim se dao u beg - samo pola sata nakon ubistva objavljeno je da je Stojan Ilić devojčicu ubacio u crni polo i da je u toku potera za njim.

Nažalost, ubrzo su se ostvarile crne slutnje. Devojčica je pronađena mrtva, sa ubodnim ranama, otkopčanih pantalona, pored klanice u Ripnju.

Stojan je uočen na proplanku, gde je isprva pretio policiji nožem, da bi se desetak minuta kasnije predao.

Novinari su na terenu razgovarali su s njegovom braćom, koja su ispričala kako je on poslednjih dana vreme provodio u porodici koju je napao.

Stojan je, kako navode komšije, dobro poznavao porodicu i kako kažu, mislio je da mu bacaju crnu magiju.

- Uvek je bio ćutljiv i povučen, ima dete i bivšu ženu. Kosio je travu, time se bavio - kažu komšije. Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Otac devojčice došao je na lice mesta i u neverici posmatrao šta je ostalo posle strašnog zločina.

Za ovu porodicu se tokom cele 2017. godine skupljao novac kako bi im se izidala kuća. Imaju petoro dece, a u kući žive sa majkom, njenim bratom i njenim roditeljima. Njima je obezbeđen dom kada su im dobri ljudi izgradili dve sobe, kupatilo, postavili novu krovnu konstrukciju.

Međutim, njihovu radost zbog novog doma je uništio komšija koji je u ponedeljak pomahnitalo odneo život njihove mezimice.

Osumnjičenom Stojanu preti doživotna robija.

Više vesti o ovom stravičnom zločinu možete da pročitate OVDE.  

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.