OVAKO IZGLEDAJU BELIVUK I MESAR GODINU DANA OD HAPŠENJA! Ročište klanu otkazano - ovo je zahtev odbrane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 19:49

OVAKO IZGLEDAJU BELIVUK I MESAR GODINU DANA OD HAPŠENJA! Ročište klanu otkazano - ovo je zahtev odbrane (FOTO)

Veljko Belivuk i Marko Miljković pojavili su se danas u Specijalnom sudu gde je trebalo da bude održano pripremno ročište, koje je - otkazano.

Ispred Specijalnog suda danas su bile pojačane mere obezbeđenja - sudska straža, kao i pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima.

Ročište je bilo zatvoreno za javnost. Sam početak je kasnio više od tri sata zbog pretresa. U Ustaničkoj ulici je saobraćaj bio zatvoren.

Prema informacijama koje je preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Informer, odbrana je zatražila izuzeće sudskog veća koje treba da sudi kriminalnoj grupi optuženoj za pet brutalnih ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Kako saznajemo, u sud su došle i supruge ubijenih Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

Veljko Belivuk se pojavio na ročištu sportski obučen, u beloj majici kratkih rukava i crnim pantalonama. Njegova desna ruka Marko Miljković pojavio se sav u crnom. Obojica su, dok su se izjašnjavali pred sudijom, bili okruženi velikim brojem pripadnika policije. Ono što je moglo da se primeti je da je vođa klana znatno smršao, dok je Marko Miljković, poznatiji kao Mesar, ostao takoreći nepromenjen.

Pojedini mediji su preneli informaciju da se u jednom trenutku ispred Specijalnog suda pojavilo pet ili šest marica koje su sprovele vođe surovog klana, međutim, to nije tačno jer se oni od dana hapšenja nalaze u prostorijama u zgradi suda u Ustaničkoj pod velikim merama sigurnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"U STILU SVETSKIH NARKO-BOSOVA" Belivuk i Mesar juče poslali SKRIVENU PORUKU - oglasio se stručnjak

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 19:38

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, zvani Mesar, juče su se na pripremnom ročištu u Specijalnom sudu u Beogradu pojavili u beloj, odnosno crnoj majici, koje kada se gledaju zajedno predstavljaju boje navijača Partizana...Podsetimo, Belivuk je bio na čelu Partizanove navijačke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.