OVAJ UREĐAJ KOJI SVI KORISTIMO IZAZVAO POŽAR U STANU NA JUŽNOM BULEVARU: Svi su mislili da je šporet - ovo su detalji drame

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2023, 10:11

OVAJ UREĐAJ KOJI SVI KORISTIMO IZAZVAO POŽAR U STANU NA JUŽNOM BULEVARU: Svi su mislili da je šporet - ovo su detalji drame

U stanu koji je goreo živi samo jedan čovek, koji nije povređen.

Najmanje tri osobe su povređene u požaru koji je izbio jutros oko 7.30 sati u stanu na prvom spratu na Južnom bulevaru. Stan iznad nije zahvaćen, ali su se komšije nagutale dima i hospitalizovane su.

Prema nezvaničnim informacijama požar je najverovatnije izazvao aparat koji se nalazio u kuhinji. Iako su svi isprva pomislili da je reč o šporetu, čovek koji živi u stanu ispričao je da je vatra krenula neočekivano iz mikrotalasne.

U požaru je izgorelo oko 40 kvadrata stana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.