OVAJ TEKST ĆE VAM OTKRITI: Da li ste zaljubljeni, ili je to samo strast?

Izvor: Kurir, 18.Maj.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ TEKST ĆE VAM OTKRITI: Da li ste zaljubljeni, ili je to samo strast?

Da li je to ljubav ili strast? Da li se volite ili je samo u pitanju fizička privlačnost, koja traje i traje? Da li zaljubljenost može da potraje toliko dugo? Ponekad ne treba osluškivati sa strane šta vam neko kaže - kako izgledate kao par, da li ona vas gleda ili vi nju. Pitanja tipa ko je u koga više zaljubljen smešna su i opterećujuća.

Predajte se tome što vam prija. Ne razmišljajte o tome mnogo (jer druga strana sigurno ne razmišlja toliko), samo će vam se pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle nekog vremena šta je to što osećate.

Ne možete voleti nekoga posle svega nekoliko dana poznavanja. Desiće se možda da će neko od vas i reći te dve reči u nekom trenutku kada misli da to stvarno oseća, a onda, posle nekoliko dana, veza neće ni postojati.

Nemojte se kontrolisati. Recite šta mislite, šta osećate, pokažite to i ne čekajte da se vama prvo pokaže ili dokaže. Sve radite po osećaju, a ne zbog neke ravnoteže tipa "on je meni rekao to, a ja ću njemu reći ovo", ili "juče mi je pokazala da me voli jer je uradila to i to, a ja ću sačekati neko vreme sa reakcijom...". To su gluposti.

Ne sputavajte se i radite ono što želite. Zato je ljubav nedefinisiva, iznenađujuća, neobična i ne da se kontrolisati. Kada je "prisutna", možete raditi razne stvari koje inače nikada ne biste, i sve što uradite, biće simpatično.

Ljubav je dobar izgovor za razne ispade i zahvate, od skakanja u fontane, nošenja buketa balona kroz grad ili torte u obliku srca, do pevanja na ulici. Ljubav, a ne nešto drugo, daje nam krila.

(zavedime.ucoz.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.