OVAJ PRIZOR JE SOKIRAO NOVOSADjANE I vas ce ostaviti bez reci

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ PRIZOR JE SOKIRAO NOVOSADjANE I vas ce ostaviti bez reci

Nadamo se samo da ovi momci neće istu grešku napraviti dva puta

Malo ostrvo koje razvdaja dve trake puta jedne od najprometnijih gradskih raskrsnica kod Futoške pijace, dvojica Novosađana smatrali su idealnim mestom za sunčanje.

Da li od silne želje da to rade na pravoj plaži ili da se našale, ovi mladići ležali su na peškirima i baškarili se kao da leže na pesku.

Ovaj prizor privukao je pažnju njihovih sugrađana koji su ih fotografisali i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << začuđeno gledali.

Nije poznato koliko vremena su ovi momci proveli sunčajući se na razdelnom ostrvu, ali se nadamo da to više neće ponoviti, budući da je ovaj geg bio prilično opasan i za njih i za ostale učesnike u saobraćaju čiju pažnju su ometali, a koji su automibilima prolazili na samo pola metra udaljenosti od njih.

Foto: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.