OVAJ POSAO MI JE POMOGAO DA PRIHVATIM SVOJE TELO! Devojka otkrila prednosti rada u MRTVAČNICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 19:16

"OVAJ POSAO MI JE POMOGAO DA PRIHVATIM SVOJE TELO!" Devojka otkrila prednosti rada u MRTVAČNICI!

Loren Tejlor, tridesetogodišnja devojka iz Minesote u Americi, odlučila se za neobičan i pomalo čudan posao - rad u mrtvačnici

Iako bi za mnoge ovakva vrsta posla bila pomalo uzenemirujuća, Loren smatra da rad u takvom ukruženju na nju ima umirujuće efekte.

Uprkos tome što se svakodnevno susreće sa telima preminulih osoba, za nju je ovaj posao pravi "posao iz snova" jer kako objašnjava, tokom smene ne mora ni sa kim da razgovara kao što bi to bio slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa na nekim drugim mestima. Takođe, pored mira i tišine, Loren tvrdi da joj je ovaj posao pomogao i za zavoli svoje telo.

U mrtvačnicama Loren radi još od tinejdžerskih dana i tvrdi da joj je upravo ovakav posao dodatno pomogao da prihvati svoje telo.

"Pre nego što sam postala majka i radila ovaj posao, bila sam jako nesigurna zbog svog izgleda. Međutim vremenom sam shvatila i kroz posao i kroz dete, koliko je život nepredvidljiv i zapravo vrlo kratak", rekla je ona.

Loren danas na društvenim mrežama širi "pozitivnost tela" kao način promocije, motivisanja, i prihvatanja sopstvenog tela. Na taj način utiče na mnoge bliske prijatelje ali i na veliki broj ljudi preko interneta da zavole svoje telo baš onako kakvo jeste.

"Ako želite da obučete kupaći i odete na plažu, uradite to! Sutrašnji dan vam niko ne obećava", jedna je od njenih poruka.

Inluenserki je posao svakako pomogao da lepotu sagleda i sa druge strane.

"Ja sam veći deo svog života provela u blizini mrtvačnica, i nisam bila svesna da je smrt tolika tabu tema u svetu. Tek sam u kasnijim godinama shvatila koliko imam jedinstven posao i koliko sam zahvalna na životu zbog onoga što viđam svakodnevno", rekla je Loren koja je prikupila mnoštvo pratioca na TikToku nakon što je počela deliti informacije o svom poslu.

"Moramo shvatiti da je život zapravo vrlo vredan i kratak", zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.