Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 09:14

OVAJ DOKAZ ŠALJE BRAJANA NA DUGOGODIŠNJU ROBIJU? Ana se nije odvajala od njega, jedan predmet rešava svu misteriju (FOTO)

Među dokazima koje su tužilaštvo i policija sakupili tokom istrage o ubistvu Ane Volš (36), nalaze se i neke njene lične stvari, među njima i komad nakita od kog se nije razdvajala.

Lične stvari koje su istražitelji sakupili u okviru istrage o ubistvu Ane Volš, samo su učvrstile sumnje i dovele do podizanje optužnice za ubistvo protiv njenog supruga Brajana Volša.

Tu su i Anine lične stvari, od kojih se nije razdvajala, a koje su pronađene na deponiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojoj je završilo đubre koje je odnošeno iz kontejnera pored kuće gde je živela porodica Volš, Ana, Brajan i njihova tri maloletna sina, kao i otpad koji je odnošen od kuće njegove majka Dajane. Kritičnih dana posle Aninog nestanka, Brajan Volš je snimljen na tim mestima i pretpostavlja se da je tu odlagao dokaze gnusnog zločina koje je hteo da uništi.

Među stvarima pronađenim na deponiji našla se i Anina torbica i stvarno je teško zamisliti da bi se neko odrekao takvog skupog i ekskluzivnog predmeta. Pronađena je i kartica koja je sadržala Anine podatke o vakcinacije, od kojih se većina Amerikanaca ne odvaja. Jedan od bitnih dokaza, koji su, nažalost, učvrstili policiju u verovanju da je Ana postala Brajanova žrtva je i komadić nakita od kojeg se nije razdvajala, a koji je takođe pronađen na đubrištu.

Ana je bila izuzetno aktivna na društvenim mrežama i na skoro svim fotografijama u poslednje vreme nosi taj komad nakita, lančić oko vrata marke "guči". Karakterističnog oblika, lako uočljiv, razumljivo je što je policija tragala baš za njim.

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

Vrednost lančića i priveska je na Gučijevom sajtu oko 500 dolara, ali je on očigledno imao veliku sentimentalnu vrednost za Anu Volš i nije ga skidala. Verovatno ga je nosila i u kritično vreme, kobnog 1. januara ove godine, kada je poslednji put viđena živa, u njihovoj kući oko 1.30 časova, kada je Džem Mutlu, poslednji čovek osim Brajana koji je Anu video živu, napustio njihovu kuću.

Juče je održana još jedna statusna rasprava u sudu u Kvinsiju, na kome su sudija, tužilaštvo i odbrana rasrpavljali o toku suđenja, a učestvovao je i sam Brajan Volš, doduše putem video linka, iz zatvora gde se trenutno nalazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.