OVAJ ČOVEK MU JE BIO UZOR: Putin podelio sećanja na svoje detinjstvo i odrastanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 17:54

OVAJ ČOVEK MU JE BIO UZOR: Putin podelio sećanja na svoje detinjstvo i odrastanje (VIDEO)

Putin je podelio svoja sećanja na to kako je njegov otac bio odgovoran prema svakodnevnim pitanjima.

Ruski predsednik Vladimir Putin podelio je svoja sećanja na to kako je odgajan, a takođe je napomenuo da roditelji ličnim primerom pokazuju važne ljudske kvalitete svojoj deci.

- Što se tiče moje porodice, kako sam odrastao... Čudno, roditelji mi nisu davali nikakve savete, nisu mi davali uputstva. Ali, kako je Makarenko jednom rekao, najbolje obrazovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je lični primer - naglasio je ruski predsednik.

“I never saw my father drunk. I’ve never heard a swear word from him” - Putin on his parental example pic.twitter.com/UOkfMR1FRm

— Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848) January 23, 2024

Putin je napomenuo da mu je otac bio uzor, koji mu je usadio osećaj odgovornosti i nikada pred njim nije demonstrirao loše navike.

- Pre svega, nikada, želim da istaknem, nikada nisam video svog oca pijanog. Uglavnom, to se nikada nije desilo. Ne govorim o svojoj majci. Nikada nisam čuo ni jednu psovku od njega. Generalno - prisetio se on.

Pored toga, Putin je podelio svoja sećanja na to kako je njegov otac bio odgovoran prema svakodnevnim pitanjima, posebno ispisivao račune za struju, odlazio na posao u 6 sati i sve radio na vreme.

- Atmosfera dobronamernosti, ljubavi, ljubaznog odnosa jednih prema drugima, podrške. to je sve sredina u kojoj živimo, bar sam ja živeo. To je ono što vaspitava, to je ono što postavlja moralne osnove budućeg punopravnog čoveka - zaključio je Putin.

Ruski predsednik je takođe izrazio uverenje da takvo okruženje postoji u savremenim ruskim velikim porodicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.