OVA REAKCIJA MEDE SPAŠENOG IZ POŽARA u Rusiji obišla je svet: NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA REAKCIJA MEDE SPAŠENOG IZ POŽARA u Rusiji obišla je svet: NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI! (VIDEO)

Ovaj snimak nateraće suze svakome ko ga vidi. 

U Rusiji već nedeljama besne požari, a ugrožen je neverovatan broj životinjskih vrsta.

Na snimku se vidi kako jedam mali meda, mladunče izleće iz dima, iz šume zahvaćene požarom i počinje da grle nogu čoveku koji je najverovatnije učestvovao u sapasavanju i gašenju vatre.

Ovaj snimak je zaista dirljiv, pogledajte ga:

Da podsetimo u Rusiji besne požari, a udruženja za zaštitu životinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << širom te zemlje ne mogu da se izbore sa spasavanjem nedužnih životinja iz vatrene stihije. Svakodnevno se na njihovim stranicama na društvenim mrežama kače užasavajuće scene životinja koje su ili mrtve, tačnije žive zapaljene ili su doživele ozbiljne opekotine i nesreće.

Iako su fotografije događanja na terenu strašne, ipak ljudi iz ovih udruženja za zaštitu životinja kažu da mediji nisu dovoljno zainteresovani za ovaj aspekt velikih požara.

Naime, prema njihovim rečima dok je gorela Katedrala Notr Dam u Parizu svi su delili po društvenim mrežama ovu tragediju, a kada gori Sibir i ginu životinje u njemu to nikoga ne interesuje.

Pogledajte rezultate

STRAŠNO! Kamenjem gađali pande u Zoološkom vrtu, jer im je bilo DOSADNO da ih gledaju dok spavaju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.