OVA OPŠTINA U SRBIJI ISTREBILA KORONU: Nemaju nijednog hospitalizovanog, u čemu je tajna?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 09:16

OVA OPŠTINA U SRBIJI "ISTREBILA" KORONU: Nemaju nijednog hospitalizovanog, u čemu je tajna?

Sjajne vesti iz ovog dela naše zemlje

U poslednjem talasu pandemije izazvane korona virusa kada je na svim odeljenjima Opšte bolnice Užice se lečilo preko 200 pacijenata, danas je taj broj prepolovljen. Trenutno je hospitalizovano 48 kovid bolesnika, a devet pacijenata sa najtežom kliničkom slikom priključeno je na respiratore.

U kovid bolnici u Krčagovu nalazi se 61 pacijent, u Požegi 33, Prijepolju 15, Priboj 20, Novoj Varoši 9 i u Bajinoj Bašti već dug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenski period nema hospitalizovanih pacijenata.

U bolnicama Zlatiborskog okruga ukupno sedam pacijenata ima teži oblik korona virusa, gde su i priključeni na respiratore.

Tokom protekla 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga obavljeno je 881 pregleda, evidentirano je 12 prijema i 22 otpusta. Ukupno se u bolničkim krevetima od korona virusa leči 186 pacijenata, dok u svim zdravstvenim jedinicama ima 256 slobodnih kreveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.