OVA EMISIJA SE PAMTI NATASU UHVATIO NAPAD SMEHA IZVINJAVALA SE GLEDAOCIMA

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA EMISIJA SE PAMTI NATASU UHVATIO NAPAD SMEHA IZVINJAVALA SE GLEDAOCIMA

Nataša Miljković ni po čemu nije obična, njen izgled je besprekorno savršen, poznata je po britkom jeziku i dugim nogama, ali i nesvakidašnjem, odlučnom karakteru koji joj je, između ostalog, doneo titulu jedne od najomiljenijih voditeljki RTS-a. Danas puni 40 godina.

Nataša godinama vodi emisije uživo, a jedna će ostati upamćena. Naime, te 2012. godine desio se neobičan incident tokom uključenja dopisnika RTS iz Zrenjanina u Jutarnji program, kada je usred izveštaja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << o ovogodišnjoj setvi eksplodirao jedan od reflektora u zrenjaninskom studiju. Natašu Miljković, voditeljku u studiju u Beogradu, ceo događaj je veoma zabavio.

Eksplozija je uplašila dopsinika Nikolu Božovića, ali je ipak ostao pribran i nastavio izveštaj.

Ipak, voditeljku Jutarnjeg programa iz studija u Beogradu Natašu Miljković ceo događaj je zabavio i nije uspevala da se suzdrži od smeha.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.