OVA DRŽAVA JE POSTALA CRNI REKORDER: Četvrta na svetu po broju novozaraženih smrtonosnim korona virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 00:55

OVA DRŽAVA JE POSTALA CRNI REKORDER: Četvrta na svetu po broju novozaraženih smrtonosnim korona virusom

Ovi podaci premašili su najviši dnevni iznos koji je prijavila bilo koja evropska zemlja tokom vrhunca tamošnje pandemije

Florida je danas prijavila rekordni dnevni porast sa više od 15.000 novih slučajeva kovid 19.

Da je Florida zemlja, bila bi četvrta na svetu po najnovijim slučajevima dnevno, odmah iza SAD, Brazila i Indije.

.

Florida je oborila crni rekord države Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 12.847 novih slučajeva koliko je zabeleženo 10. aprila, kada je tu bio epicentar američke epidemije.

Da bi se borio protiv epidemije, guverner Floride Ron de Santis naredio je zatvaranje kafića, ali nije uveo obavezno nošenje maske u javnosti.

Popularna među američkim i međunarodnim turistima, Florida je dom mnogih letovališta i tematskih parkova, uključujući Dizni Vorld, koji su ponovo otvoreni u subotu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Meksiko prestigao Italiju po broju umrlih; Sumnja se da je broj zaraženih veći od prijavljenog

Izvor: B92, 13.Jul.2020

Meksiko je premašio Italiju po broju smrtnih slučajeva od kovid-19 i postao četvrta država na svetu po broju umrlih...Prema podacima koje je objavilo Ministarstvo zdravlja, u toj zemlji je od posledica kovid-19 preminulo 35.006 ljudi...Tokom poslednje dve nedelje, ukupna smrtnost u Meksiku je takođe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.