OVA BAKA JE SUPERHEROJ IZ SRBIJE: Pljačkaš joj provalio u kuću, napao sekirom, a ona ga je POBEDILA NA SVOJ NAČIN I NATERALA U BEKSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 00:54

OVA BAKA JE SUPERHEROJ IZ SRBIJE: Pljačkaš joj provalio u kuću, napao sekirom, a ona ga je POBEDILA NA SVOJ NAČIN I NATERALA U BEKSTVO

Razbojnik se uplašio i pobegao.

Razbojništvo u pokušaju koje je za sada izvršio nn muškarac je epska priča, a u njoj je oštećena baka stara sedamdeset godina iz Žitnog Potoka ispala pravi heroj! Ona se sama otkačila napasnika.

Kako svedoči meštanin Žitnog Potoka, u kasnim večernjim satima razbojnik je upao u njenu kuću polomivši staklena ulazna vrata. Žena je u tom momentu bila u kući, sama, jer i živi sama. Stala je oči u oči sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razbojnikom, koji je izvukao manju sekiru i njome pretio baki da će je ubiti.

- Čak ju je i udario sekirom i tražio joj je novac. Ona se odlično snašla, jer mu je rekla da je novac na gornjem spratu u toj njenoj porodičnoj kući. Sreća po nju, pa je reč o spoljnim stepenicama. Tada joj je razbojnik rekao da izađu iz kuće. On je krenuo za njom, ali je baka počela da viče iz sveg glasa. On se uplašio, gurnuo je i pobegao - ispričao je meštanin.

Dodaje da je njeno zapomaganje čula komšinica, koja je pozvala policiju i komšiju i onda su svi ustali, upalili svetla.

- Pravo je čudo kako se baka snašla i trezveno mislila u ovoj situaciji i eto, uspela da se spasi od razbojnika- zaključuje sagovornik medija koji se divi njenoj hrabrosti.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.