OVA 4 ZAKONA ĆE NAM PROMENITI ŽIVOTE, NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Čeka nas usvajanje ovih novih pravila

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 12:36

OVA 4 ZAKONA ĆE NAM PROMENITI ŽIVOTE, NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Čeka nas usvajanje ovih novih pravila

Nove izmene.
Javnost je pomno pratila konstituisanje Skupštine Srbije, a sada iščekuje ime novog mandatara i sastav buduće vlade, pred kojom će u 2024. biti mnoge važne odluke, kako na globalnom nivou poput rešavanja situacije na Kosmetu i našeg daljeg puta ka EU, do onih "običnih" koje se tiču funkcionisanja ljudi u svakodnevnom životu.
I dok čekamo da vidimo kako će izgledati novo ruho srpske političke scene, neke veoma važne odluke sačekaće glavne aktere odmah po preuzimanju dužnosti.
Aktuelna ministarka zdravlja Danica Grujičić nije krila nastojanje da za vreme njenog mandata uvede potpunu zabranu pušenja u ugostiteljskim i drugim zatvorenim objektima, ali i na mnogim javnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.