OTVORILA SE

Izvor: Kurir, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORILA SE

Goca Božinovska poklonila tašnu "versaće" vrednu skoro 1.000

Oni koji dobro poznaju pevačicu Gocu Božinovsku znaju da je pravi džek, posebno prema onima koji su joj dragi. Iako s vremena na vreme, obično posle uspešnih i napornih tezgi, sebe i najbliže počasti nekim komadom garderobe ili asesoara sa etiketom poznatih dizajnera, nedavno se otvorila, i to dobro, za tašnu "versaće". Ovo zadovoljstvo ju je koštalo "samo" 1.000 evrića:

- Ovoga puta za skupocenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << torbicu Goca se "otvorila" bez razmišljanja - tvrdi izvor Kurira insistirajući na anonimnosti.

- Poklon je namenila prijateljici sa kojom se poznaje još iz devojačkih dana, a koja je nedavno iz Švajcarske, gde živi, skoknula do Beograda. Božinovska je, naravno, bila prva na listi prijatelja koje je njena davnašnja druga nameravala da poseti. Folkerka ju je željno iščekivala, sama spremila svakojake đakonije da je počasti... Susret je protekao uz suze, a pre nego što će početi sa pričom Goca je drugarici uručila poklon - kaže naš izvor i dodaje: - Poznajući ljubav svoje druge prema tašnama, folkerka nije žalila novca za dar sa etiketom "versaće". Za ovaj poklon iskleširala je oko 1.000 evra, što ne treba da čudi s obzirom na to da je Goca u jednom beogradskom tržnom centru izabrala tašnu iz kolekcije koja se radi u malim serijama.

Da bismo proverili ovu vest, pozvali smo Gocu, koja je bila kratka:

- Osećala sam se neverovatno prijatno kada sam čula da mi drugarica iz mladosti dolazi i svaki poklon koji bih joj dala činio mi se malim. Ne žalim pare kada je reč o meni dragim ljudima jer volim kad sam u prilici da obradujem najbliže. Ipak, najvažnije mi je da smo se dogovorile da se češće viđamo, jer pare dođu i prođu, a prijatelji ostaju - izjavila je Božinovska.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.