OTVORIĆE SE NEBO, GRMEĆE NAD BEOGRADOM: Oblačno sa pljuskovima širom Srbije, a u OVIM delovima zemlje ponovo SNEG

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 07:04

OTVORIĆE SE NEBO, GRMEĆE NAD BEOGRADOM: Oblačno sa pljuskovima širom Srbije, a u OVIM delovima zemlje ponovo SNEG

Vremenska prognoza za utorak, 18. april

Vreme u Srbiji umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama i sa snegom. Lokalni kratkotrajni pljuskovi praćeni grmljavinom očekuju se uglavnom posle podne i uveče. Najniža temperatura od 6 do 10, najviša od 13 do 16 stepeni Celzijusa.

Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni, u istočnoj Srbiji ujutro i pre podne ponegde jak. Krajem dana vetar u skretanju na severozapadni. I u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradu pretežno oblačno, povremeno s kišom, posle podne sa lokalnim kratkotrajnim pljuskovima, uz mogućnost grmljavine. Najniža temperatura oko 10, najviša oko 15 stepeni Celzijusa.

Ujutro i pre podne duvaće umeren istočni vetar, koji će posle podne i uveče oslabiti i biti u skretanju na severni i severozapadni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.