OTVORENO JE LAGAO ILI NIJE IMAO POJMA ŠTA PRIČA Guverner Teksasa Greg Abot oštro o Bajdenu posle blokade Zakona o migracijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 22:52

"OTVORENO JE LAGAO ILI NIJE IMAO POJMA ŠTA PRIČA" Guverner Teksasa Greg Abot oštro o Bajdenu posle blokade Zakona o migracijama

Zakon bi omogućio teksaškoj policiji da hapsi migrante
Guverner Teksasa Greg Abot izjavio je danas da je Teksas jedina američka savezna država koja je izgradila zid na svojoj granici.
- Gradimo potpuno isti zid koji je podigao predsednik Tramp - sa jednom razlikom. Kada pogledate kilometre koje Teksas već pokrio i broj kilometara koji su trenutno u izgradnji, Teksas je izgradio više Trampovog graničnog zida u Teksasu, nego sam Tramp - rekao je Abot, prenosi Njuzvik.
On je dodao da aktuelni predsednik Džo Bajden, kako je naveo, "jednostavno ne poštuje zakon Sjedinjenih Američkih Država".
- Pre samo nekoliko nedelja, on je govorio da mu je potreban Kongres kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.