OTVORENI BAZENI! POČELO KUPANJE: Ovo su mere koje morate poštovati, ali pre svega treba da znate koje su cene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 11:14

OTVORENI BAZENI! POČELO KUPANJE: Ovo su mere koje morate poštovati, ali pre svega treba da znate koje su cene!

Važno je pridržavati se i svih uputstva koja se dobiju od zaposlenih u Zavodu za sport.

Bazeni u Beogradu počeli su da rade početkom ovog meseca. Tašmajdan će biti otvoren nešto kasnije. Važno se pridržavati distance, zabranjeno je korišćenje tuševa, toaleta i sl. Pročitajte i koje su cene ulaznica.

Od petka Beograđani mogu da se brčkaju i plivaju na bazenima Košutnjak, rečeno u Zavodu za sport.

Bazeni će raditi 10 do 19 sati uz ulaznicu od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 250 dinara, dok će đaci osnovnih i srednjih škola sredom uz đačku knjižicu imati slobodan ulaz.

 Kao i ranijih godina, u vreme rada plivališta, MUP Čukarice i lekari Zavoda za sport obavljaće redovna dežurstva u zgradi za sportiste.

Kada je reč o merama zaštite one podrazumevaju da u olimpjskom bazenu ne može da bude više od 50 plivača. Upotreba pratećih prostorija (svlačionoica, tuš i tolaet) nije dozvoljena.

Važno je pridržavati se i svih uputstva a koja se dobiju od zaposlenih u Zavodu za sport. Svakako jedna od najvažnijih mera jeste distanca među ljudima koja, inače, važi baš svuda.

Letnja sezona počinje! 🏊‍♂️

Od srede 01. jula, sa radom počinju otvoreni bazeni u okviru SRPC 25. maj. 💦☀️

Više informacija o terminima i cenama ulaznica možete pronaći na sledećem linku: https://t.co/5GzKWZtRGf pic.twitter.com/qngN8ZdJkY

— Bazen 25. maj (@bazen25maj) June 30, 2020

Prvi je svoja vrata otvorio Sportski centar Milan Gale Muškatirović.

Od 1. jula zvanično je startovala nova kupališna sezona na otvorenim bazenima, uz poštovanje mera, naravno.

Celodnevna ulaznica košta 350 dinara, dok je posle 16 sati 250. Vikendom je celodnevna 400 donara, a posle 16 sati 300 dinara. Porodična je 800 dinara.

Bazeni Tašmajdan još uvek ne rade, ali kako je rečeno u ovom sportskom centru za kupače vrata otvaraju 15.jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.