OTVORENA VATRA IZ AUTOMOBILA U POKRETU! Izrešetan i brat bivšeg gradonačelnika, ima mrtvih i ranjenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 16:56

OTVORENA VATRA IZ AUTOMOBILA U POKRETU! Izrešetan i brat bivšeg gradonačelnika, ima mrtvih i ranjenih!

Sve se dogodilo ispred čuvenog bara

Četiri osobe su ubijene, a pet je u kritičnom stanju nakon pucnjave u baru u gradu Toa Baha u Portoriku, saopštila je danas policija.

Vlasti veruju da je pucnjava, koja se dogodila u ponedeljak uveče, povezana sa trgovinom drogom i da je do incidenta došlo kada su nepoznati ljudi krenuli da pucaju iz autobomila u pokretu u severnom gradu Toa Baha, prenosi AP.

Dva muškarca i dve žene su poginuli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a tri žene i dva muškarca su hospitalizovani. Među onima u kritičnom stanju je i brat bivšeg gradonačelnika primorskog grada Katanjo, navodi policija.

Vlasti su saopštile da je meta najvervatnije bio 35-godišnji osumnjičeni diler droge koji je ubijen u pucnjavi, ali niko još uvek nije uhapšen. Na ostrvu, na kom živi 3,2 miliona stanovnika, ove godine prijavljena su najmanje 74 ubistva, šest više nego u istom periodu prošle godine.

Prošlog meseca, četvorica muškaraca i 16-godišnji dečak ubijeni su iz vatrenog oružja pored autoputa u drugom napadu povezanom sa drogom u gradu Sejba na istoku zemlje.

Dok je Portoriko dugo služio kao tranzitna tačka za višemilionske pošiljke droge iz Južne Amerike, pucnjave povezane sa drogom smatrale su se retkim, a poslednji incident izazivao je zabrinutost da bi to moglo da se promeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.