OTVARA SE JOŠ JEDNA KOVID AMBULANTA U SRBIJI: Biće opremljena PCR  i antigenskim testovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 09:19

OTVARA SE JOŠ JEDNA KOVID AMBULANTA U SRBIJI: Biće opremljena PCR i antigenskim testovima

Nova ambulanta u naselju Metalurg biće namenjena pacijentima koji se prvi put javljaju sa mogućim simptomima virusne infekcije kovid-19

U Boru će biti otvorena još jedna kovid ambulanta i biće uveden prevoz za kovid pacijente kako bi se smanjile gužve i rasteretio pritisak na zdravstvene radnike, odlučio je Štab za vanredne situacije u tom gradu.

, a u njoj će se obavljati PCR testiranje i antigenski testovi.

Postojeća ambulanta "Rudar" na gradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šetalištu biće namenjena pacijentima kojima je potreban kontrolni pregled, a gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić kaže da će se na taj način sprečiti širenje virusa, te značajno smanjiti vreme čekanja na pregled.

Na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije, Grad Bor će obezbediti i dodatne polaske za potrebe prevoza kovid pacijenata od ambulanti do gradske bolnice.

Prevoziće se isključivo pacijenti koji imaju potrebu za pregledom, a prevoz će biti organizovan na sat vremena u periodu od 06 do 20 časova, navodi se u saopštenju Preš službe Grada Bora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.