OTROVALA SE: Ubila se jer nije osnovala porodicu do 30. godine

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTROVALA SE: Ubila se jer nije osnovala porodicu do 30. godine

Jedna devojka (29) se ubila jer joj se bližio 30. rođendan, a nije ostvarila svoju najveću želju koja je bila da ima svoju porodicu

Rejčel Gou iz Haslingdena u Lankašrea grčevito se borila da preboli smrt majke, a i sama je želela svoju porodicu.

Kako se bližio njen 30. rođendan, familiji je otkrila da ne oseća da se ostvarila u životu i da su drugi članovi porodice "sve uradili bolje od nje".

Istraga je pokazala da se bojala da će je momak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Anton Carev (30) ostaviti, pa je bila totalno nesigurna u toj vezi.

Na dan kada je odlučila da okonča svoj život dečku je poslala SMS u kojem mu je poželela sve najbolje u životu, pa se otrovala.

Anton je tu noć bio kod prijatelja, a posle je pronašao beživotno telo devojke. U izjavi koju su dali njeni brat i sestra Rejčel je opisana kao srećna osoba, obrazovana i koja je imala mnogo prijatelja. Pre veze s Carevim imala je tri propale veze i velika želja joj je bila da se skrasi.

"Naš odnos je imao puno uspona i padova zbog njene nesigurnosti. Ona je stalno mislila da ću je ostaviti, ali to nije bilo tačno", rekao je Anton.

Dan pre nego što je Rejčel pronađena mrtva, u novembru prošle godine, par se posvađao jer je Rejčel u njegovom telefonu pronašla poruke koje joj se nisu svidele.

Sutradan mu je poslala poruku u kojoj se oprašta od njega, a Anton je kazao da je mislio da je to normalno jer su se posvađali, ali je opet odlučio da je obiđe, međutim, bilo je prekasno.

(Fokus)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.