OTPEČAĆENA TREĆA SERIJA DOKUMENATA: Više od 200 novih imena poznatih koji su povezani sa pedofilskim predatorom Džefrijem Epstajnom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 22:02

OTPEČAĆENA TREĆA SERIJA DOKUMENATA: Više od 200 novih imena poznatih koji su povezani sa pedofilskim predatorom Džefrijem Epstajnom

U dokumentima će se naći poznata imena nekih važnih ličnosti.

Američki sud otpečatio je danas treću seriju dokumenata iz tužbe u vezi sa seksualnim predatorom Džefrijem Epstajnom, javljaju mediji.

Do objave novih dokumenata dolazi nakon što su već objavljene stotine stranica dokumenata koja su otpečaćena u sredu i četvrtak, prenosi CNN.

Dokumenta su deo građanske tužbe za klevetu iz 2015. godine koju je protiv Epstina podnela Virdžinija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đifre, Amerikanka koja tvrdi da ju je on seksualno zlostavljao dok je bila maloletna i njegove partnerke Gilejn Maksvel, koja mu je pomogala u zlostavljanju.

Očekuje se da će dokumenta, uključujući materijal koji tek treba da bude otpečaćen, sadržati skoro 200 imena, uključujući neke od Epstinovih optuživača, istaknute biznismene, političare i mnoge druge.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljena Epstinova dokumenta za sada ne inkriminišu druge

Izvor: VOA, 05.Jan.2024

Sekretarijat za pravosuđe objavio je dokumenta koja se odnose na osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. U nekim od dokumenata, koji su do sada bili redigovani, pominju se poznata imena, među kojima su američki predsednici Donald Tramp i Bil Klinton, britanski princ Endrju i drugi.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.