OTMICA U BEOGRADU NA BADNJI DAN: Nenada mučili u kući u Leštanima! Procurili detalji iz policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTMICA U BEOGRADU NA BADNJI DAN: Nenada mučili u kući u Leštanima! Procurili detalji iz policije

Otmičari su uhapšeni na Božić zahvaljujući brzoj reakciji policije

Policija je u Beogradu na Božić uhapsila L. P. (20), K. M. i maloletnog F.M. (17) zbog sumnje da su na Badnji dan oteli 21-godipšnjeg Nenada A. i naneli mu lake povrede.

On je otet jer je navodno maloletniku odumnjičenom za otmicu bio dužan 500 evra a drugom otmičaru navodno oko 250 evra zbog navodnog oštećenja ručnog sata.

On je otet na Bežanijskoj kosi i odveden u kuću u Leštanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su ga osumnjičeni maltretirali i povredili nožem. On je uspeo da iz kuće pobegne na Božić posle čega je zatražio pomoć u obližnjoj kući čiji su stanari odmah pozvali policiju.

Brzom akcijom policije iz Kaluđerice osumnjičeni su pohapšeni a istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAMAMILI GA NA PARKING I STRPALI U KOLA Nenada su otmičari sekli i pekli u kući kod Beograda zbog duga od 750 evra, a zločin su SNIMILI TELEFONOM

Izvor: Blic, 10.Jan.2020, 00:37

Luka P. (20), Kristijan M. i maloletni F. M. (17) uhapšeni zbog sumnje da su oteli 21-godišnjeg Nenada A. i naneli mu povrede, pušteni su iz pritvora. Lisice na ruke stavljene su im kada je kidnapovani Nenad uspeo da se izbavi iz kuće u okolini Beograda i pozove policiju iz komšijske kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.