OTKUD KOKAIN U BELOJ KUĆI? Afera trese Ameriku, sada se oglasio i Bajden

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 10:39

OTKUD KOKAIN U BELOJ KUĆI? Afera trese Ameriku, sada se oglasio i Bajden

Afera trese Ameriku.

Predsednik SAD Džo Bajden je obavešten o istrazi o otkriću kokaina u Beloj kući i smatra da je "neverovatno važno" da Tajna služba utvrdi kako je ta supstanca dospela tamo, izjavila je danas portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer.

- Predsednik smatra da je neverovatno važno da se situacija ispita do kraja - rekla je Žan-Pjer.

Pozivajući se na neimenovani izvor, da je kokain pronađen u jednoj polici u ulaznom delu zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krila Bele kuće, gde posetioci ostavljaju elektronske uređaje i druge stvari, pre nego što krenu u obilaske.

U vreme pronalaska kokaina, Bajden nije bio u Beloj kući, već se nalazio u Kemp Dejvidu sa članovima svoje porodice tokom prazničnog vikenda uoči Dana nezavisnosti.

Bela supstanca je pronađena u nedelju, nakon čega je vatrogasna služba pozvana da je testira kako bi se utvrdilo da nije opasna.

Na prvom testu je bila pozitivna na kokain, što je potvrđeno i sekundarnom osetljivom laboratorijskom analizom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.