Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 15:00

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE OTAC ŠUTIRAO SINA: Tukao ga na proslavi mature, zbog jedne stvari mu je "PREKIPELO"

Otkriven povod za nasilje nad detetom u niškom okrugu

Otac iz jednog mesta u niškom okrugu krvnički je šutirao svog sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu jer ga je slagao, nezvanično se saznaje.

Video snimak na kom se vidi stravično batinjanje obišlo je Srbiju, a kako Kurir nezvanično saznaje, razlog je - dečja laž.

- Dečak se čuo sa ocem, rekao da ima časove. Slagao ga je da ima informatiku i prezentaciju. Ipak, kako je to malo mesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko je ocu javio da je njegov sin sa maturantima zbog čega se uputio u školsko dvorište u kom se to odvijalo.  Kada je video sina kako drži baklju, pao mu je mrak na oči i počeo je da ga bije i šutira - navodi se.

Prema poslednjim informacijama, otac koji je šutirao sina u školskom dvorištu osnovne škole saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu i dat je predlog sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CELA SRBIJA SE DIGLA NA NOGE ZBOG OCA KOJI JE BRUTALNO ŠUTIRAO SINA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Otkriveni svi detalji, DO TANČINA

Izvor: Kurir, 09.Jun.2021

Otac divljački tukao sina jer ga je slagao da je na nastavi, a u stvari palio baklju sa maturantima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.