OTKRIVENO ŠTA SE NALAZILO U KOMPJUTERU BRAČNOG PARA Ovo su istraživali pred zločin koji je potresao javnost, SADA SE SVE POKLAPA: Kompletan priručnik...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 15:35

OTKRIVENO ŠTA SE NALAZILO U KOMPJUTERU BRAČNOG PARA Ovo su istraživali pred zločin koji je potresao javnost, SADA SE SVE POKLAPA: "Kompletan priručnik..."

Dugo će trajati šok u javnosti posle nezampamćne tragedije u Novom Sadu. Mladi bračni par izvršio je samoubistvo, a pre toga, kako se sumnja, mladi roditelji su ubili svoja dva sina, dečake od jedne i tri godine.

Bračni par je, da podsetimo, u petak prvo u kući u kojoj su živeli na Petrovaradinu ubili sinove, a onda su otišli na najviši soliter u Novom Sadu i zajedno skočili zajedno u smrt. Kod supružnika nisu nađena lična dokumenta, pa je identifikacija bila otežana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kada su inspektori utvrdili njihov identitet, u subotu su otišli na adresu na kojoj su stanovali. Nažalost, tamo su zatekli tela dvojice dečaka, za koje se pretpostavlja da su otrovani, budući da je policija u dvorištu našla kesicu fungicida, sredstva za zaštitu biljaka. Žena i njeni sinovi sahranjeni su danas na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu, dok se ne zna kada i gde će biti sahranjen muškarac.

Povodom zastrašujućeg ubistva i samoubistva u Novom Sadu kontaktirali smo našu poznatu književnicu i novinarku Simonidu Milojković, koja već duže od dve godine volontira u organizaciji "Zid", čiji je predsednik naš najpoznatiji sektolog Dimitrije PastuovićOrganizacija "Zid" je svakodnevno na terenu sa žrtvama sekti i često u saradnji sa policijom radi na slučajevima usko povezanim sa sektama. Simonida je za naš portal iznela svoje mišljenje o tragediji koja se odvila u Novom Sadu i Petrovaradinu, gde su otac i majka ubili svoje dvoje dece, a potom skokom sa sedamnaestog sprata zgrade sebi presudili. Kompletan intervju pročitajte klikom na ovaj LINK.

- Naši izvori iz policije kažu da je u kompjuteru pomenutog para nađeno da su posećivali jedan od najpoznatijih satanističkih sajtova, koji je preveden i na srpski jezik. Namerno neću da govorim naziv da neki tinejdžer ne bi to otkucao, jer je tamo kompletan priručnik za satanizam. - istakla je Simonida za naš portal.

Podsećamo, mladić i devojka izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.