OTKRIVENO PREKO 30 ILEGALNIH MIGRANATA KOD ŠAPCA: Meštanin čuo pucnjavu, policija reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 12:44

OTKRIVENO PREKO 30 ILEGALNIH MIGRANATA KOD ŠAPCA: Meštanin čuo pucnjavu, policija reagovala

Policija je, kod sela Donja Bukovica, u zapadnoj Srbiji, zatekla više od 30 iregularnih migranata i prevezla ih u prihvatne centre.

Kako se navodi, pripadnicima MUP-a u Ljuboviji je jedan meštanin prijavio da je na livadi u blizini svoje kuće u Donjoj Bukovici uočio više migranata koji su se svađali, kao i da je potom čuo dva pucnja.    

Policajci su izašli na mesto događaja i tu zatekli dvojicu iregularnih migranata koji su pokušali da pobegnu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Policija ih je sustigla, a osim njih, pretragom ovog područja pronađena su još 32 migranta, kod kojih nije nađeno oružje.

Takođe, na mestu gde je meštanin prijavio da je čuo pucnje, kao i u okolini nisu nađeni bilo kakvi tragovi koji bi ukazali na to da je bilo pucnjave.

Svi iregularni migranti prevezeni su u prihvatne centre, a pripadnici policije nastavljaju da preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u okviru kojih je, između ostalog, pojačana pozornička i patrolna delatnost na ovom području, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija otkrila više od 30 iregularnih migranata, prevezla ih u prihvatne centre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2023

Policija je, kod sela Donja Bukovica, u zapadnoj Srbiji, zatekla više od 30 iregularnih migranata i prevezla ih u prihvatne centre, saopštila je Policijska uprava Šabac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.