OTKRIVENO KO SU POGINULI AMERIČKI VOJNICI: Pad Crnog jastreba uznemirio Ameriku, Bajden u molitvama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 00:38

OTKRIVENO KO SU POGINULI AMERIČKI VOJNICI: Pad Crnog jastreba uznemirio Ameriku, Bajden u molitvama!

Letelica se srušila u istočnom Mediteranu

Otkriveno je ko su bili vojnici koji su nastradali u padu američke vojne letelice u istočnom Mediteranu, javlja "Fox News". Kako se navodi, petorica američkih vojnika bili su pripadnici jedinice za specijalne operacije.

Letelica u kojoj su bili pripadnici te službe doživela je nezgodu i srušila se, saopštila je Evropska komanda SAD (EUCOM). Bilo je to na rutinskoj vazdušnoj misiji za punjenje gorivom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Letelica je bila specijalni helikopter "Black Hawk" (Crni jastreb). Nesreća na vežbi je pod istragom.

Predsednik SAD Džo Bajden je u saopštenju naveo da se on i njegova supruga "mole za porodice i prijatelje koji su izgubili dragocene voljene osobe".

- Naši vojnici svakodnevno stavljaju svoje živote na kocku za našu zemlju. Oni voljno rizikuju da bi američki narod očuvali bezbednim. A njihova svakodnevna hrabrost i nesebičnost je trajni dokaz onoga što je najbolje u našoj naciji - navodi se u Bajdenovoj izjavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.