OTKRIVENO KO JE ŽRTVA LIKVIDACIJE U FUTOGU: Ubijen Zafir, bivši zet Kosmajca i dečko Ane Korać! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO KO JE ŽRTVA LIKVIDACIJE U FUTOGU: Ubijen Zafir, bivši zet Kosmajca i dečko Ane Korać! (VIDEO)

Muškarac star oko 35 godina ubijen je danas popodne u pucnjavi u Futogu

, dok se nalazio u automobilu "golf 6".

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o Đorđu Zafiroviću zvanom Zafir, bivšem zetu Dragoslava Kosmajca.

Policija je dobila prijavu od građana da u "golfu 6" vide mrtvog muškarca. Patrola se pojavila posle nekoliko minuta i zatekla ubijenog mladića sa nekoliko metaka u telu.

Mirjana Bursać, portparolka novosadske Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je da je njihova ekipa, došla po pozivu na mesto nesreće ali da su doktori mogli samo da konstatuju smrt.

Velik broj patrola trenutno je po čitavom gradu, a prilazi Futogu su blokirani.

Đorđe Zafirović, Nišlija, bio je oženjen Milicom Zafirović, ćerkom Dragoslava Kosmajca, sa kojom je bio u braku do 2014. godine, ali je javnosti bio poznat i zbog ljubavne veze sa trenutnom učesnicom Zadruge Anom Korać. Zafirović je povezivan je s ubistvom Jovice Radonjića u Beogradu, ali i likvidacijom Radeta Rakonjca, prijatelja Luke Bojovića.

Zafir je poznat policiji i imao je veliki krivični dosije. Prvo ubistvo je počinio 1995. u rodnom Nišu, a posle presude je poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Odande je pobegao i krio se od policije sve dok slučaj nije zastario. Kada se 2004. vratio u Niš, njegovi roditelji su unajmili dva policajaca da brinu o njegovoj bezbednosti. Međutim, dva mladića su zapucala na njega samo nekoliko meseci kasnije, u aprilu 2004, ispred Tržnog centra "Kalča" u Nišu. U pucnjavi su, osim Zafira, ranjene još tri osobe, među kojima i jedna prolaznica. Posle ovog slučaja se preselio u Beograd.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen vođa "kavačkog klana"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.