OTKRIVENO KO JE BIO META U KAFIĆU NA VRAČARU! Evo zašto je prišao BAŠ NJEMU, i koga je Kavčanin jurio automatskim oružjem

Izvor: Press, 12.Maj.2020, 14:58

OTKRIVENO KO JE BIO META U KAFIĆU NA VRAČARU! Evo zašto je prišao BAŠ NJEMU, i koga je Kavčanin jurio automatskim oružjem

Meta napada u kafiću na Vračaru navodno je bio Miloš Nilović (31) zvani Runjo iz Nikšića, za koga policija veruje da je povezan sa škaljarskim klanom, pišu crnogorski mediji. Kako prenosi crnogorska "Borba" sa njim u društvu su bili Nikola Kovačević (39) i Vojislav Kostić (39).
Foto:pink
Policija u Beogradu uhapsila je crnogorskog državljanina Miloša Miljanovića (33) iz Herceg Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: Foto/MUP Srbije

On se sumnjiči da je juče oko 17 časova naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru, da bi vrlo brzo iz istog pobegao u nepoznatom pravcu. Osumnjičeni ipak nije upotrebio vatreno oružje, niti je iko povređen u incidentu, a gosti kafića su panično polegali na pod ili pobegli iz lokala.
Naoružani napadač s maskom na licu, prošao je kroz lokal, a potom izašao i pobegao.
Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno Niloviću, za sada nije poznato. I protiv njega se vode postupci pred sudom.
Policija je brzom akcijom otkrila o kome se radi, pa je opkolila kuću u kojoj se Miljanović skrivao i uhapsila ga dok je spavao. U kući je pronađen automatski pištolj "uzi" sa prigušivačem, silikonska maska, kakve pripadnici crnogorskih klanova koriste prilikom likvidacija, i garderobu koju je napadač nosio kada je upao u kafić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa "uzijem" u ruci TRAŽIO METE u kafiću na Vračaru: Svi ukazuju na NEOBIČNO PONAŠANjE i napadača i nesuđenih žrtava!

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020

Novljanin Miloš Miljanović uhapšen zbog oružanog upada u lokal na Vračaru. Nije pružao otpor, a u stanu koji je koristio pronađeno i oružje U kafiću u Braničevskoj ulici na Vračaru, u trenutku upada maskiranog muškarca sa automatom, bile su i tri osobe, koje bezbednosne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.