OTKRIVENO GDE JE UHAPŠEN LJUPČO PALEVSKI PALČO: Ubica male Vanje i frizera Panče nije uspeo da pobegne DALEKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 23:46

OTKRIVENO GDE JE UHAPŠEN LJUPČO PALEVSKI PALČO: Ubica male Vanje i frizera Panče nije uspeo da pobegne DALEKO!

On je prvoosumnjičeni za Vanjino ubistvo

Ljupčo Palevski – Palčo, prvoosumnjičeni za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorčevske i 74-godišnjeg frizera Panče Žežovskog, uhapšen je na aerodromu u Turskoj po međunarodnoj poternici makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova, saznaje "A1on".

"A1on" je pre tri sata pitao Ministarstvo unutrašnjih poslova, ali su oni negirali da je Palevski uhapšen. Dva sata kasnije, ministar Oliver >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spasovski zakazao je konferenciju za novinare za 22.30 sati.

Protiv Palevskog je već pokrenuta istraga za krivična dela otmice i ubistva, a osim njega, tužilaštvo ima još četvoro osumnjičenih. U policiji i tužilaštvu kažu da je on ispalio metak, odnosno ubio Vanju, a pre toga je pucao i na Žežovskog čijim je automobilom oteta devojčica iz Skoplja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.