OTKRIVENA MRAČNA PORODIČNA TAJNA DEČAKA-UBICE IZ MARKOVCA: Gazda imanja izneo sablasnu istinu i uperio prstom u MAJKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 16:26

OTKRIVENA MRAČNA PORODIČNA TAJNA DEČAKA-UBICE IZ MARKOVCA: Gazda imanja izneo sablasnu istinu i uperio prstom u MAJKU

Lekari će odlučiti da li će dečak ići psihijatrijsko lečenje.

Trinaestogodišnji dečak iz sela Markovac, koji je nedavno izvršio brutalan čin ubijanja 12 jaganjaca sekirom, trenutno se nalazi na psihijatrijskom posmatranju.

- Jedanaestog smo došli ovde, negde je bilo oko 4 i 20 popodne. Ovde u ovom objektu su bili mali jaganjci. Iz auta smo videli njega da trči između kuća. Kada smo ovde ušli, imali smo šta da vidimo. Tu prvu sekundu smo mislili da je ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vuk ili šakal jer ipak ovde ima oko 40 jaganjaca. Ostali su nagrnuli na vrata i pobegli, a ovi ostali su bili povređeni na zemlji. Kada smo bolje pogledati uočili smo da su jaganjci udarani sa oštrim predmetom i da su im razbijane glave. Došli smo do prodavnice gde je bio on, pitala ga je žena šta je to uradio, a on je rekao "ja sam se sa njima igrao" - rekao je gazda imanja.

On ne pokazuje nikakve emocije, uglavnom vas gleda onako hladno ili mu je glava dole. Živi kod nas 2 godine. Bila je priča da žive u ovoj staroj kući gde su ovce. Ne, tu su samo ovce, oni žive sa nama u kući 2 godine od kada ih je majka ostavila, a otac im se šlogirao. Jeste on pravio sitne probleme, ali ovo je prevazišlo sve.

Komšija koji je imao kontakt sa dečakom i pokušao da mu pomogne, ali bezuspešno.

On, odnosno njegovi kerovi, su ubili moje kokoške, a to je bilo pre 2 godine. To nije bilo samo kod mene, on je svuda išao i krao. Svaki dan je bio kod mene, ja sam kupovao sladolede. Hteo sam da napravim čoveka od njega, ali to je bilo nemoguće - rekao je komšija.

Otac dečaka doživeo je šlog jako davno i bio je potpuno izbezumljen kada je saznao šta mu je sin uradio.

- Zvao me je i otišao sam kod njega i rekao mi je da je moj sin ubio jaganjce. Ne znam šta mu je bilo. Nikada nije bio nasilan prema nama - rekao je otac.

Sestra dečaka otkrila je da dečak nikada nije bio zloban prema njima.

Supruga gazde imanja smatra da je glavni krivac za ovakvo ponašanje deteta majka koja ih je ostavila.

- Ne razumem stvarno. Ima majku živu i niko kod nje ne ide da pita zašto je ostavila muža i decu. Kad sam pitala majku zašto je ostavila decu ona je rekla "deca su sigurna kod tebe". Nije to moje dete. Majci je preče tuđe dete nego njena deca. Majka je sve vukla pod tepih, znala je i za to što je njen sin silovao dete. Koliko je samo puta došla kod nas i rekla nam da je naišla na ćerkicu i starijeg sina gole. Ona je sve to krila i ništa je nije zanimalo, dok dete nije krenulo u školu i prijavilo. Kada je dete to prijavilo, ona je došla sa Centrom za socijalni rad kod nas i hvatala se za glavu i tražila pomoć - rekla je.

Gazdarcica je takođe otkrila da su dobili poziv od škole da se dete vrati i da ga prihvate.

U petak je zvao direktor škole da dođe moj suprug u pola 1 da pričaju da bi vratili dete u školu. Da bi bio pod nekom terapijom. Pa kao da li bi ga primili? Pa gde smemo da ga primimo to dete. Ako je to dete što uradilo, može čoveka da šlogira, može mene na spavanju da ubije. Majka sve zna i ćuti, ona treba da ide na lečenje. Nije kriv ni otac, ni taj mali, kriva je isključivo ona što ih je tako ostavila. Ona je išla kod nekog čoveka, čije su dve devojčice. To nisu njegova deca. On ih je priznao, ali to nisu njegova deca - rekla je.

Gazda imanja je potom otkrio da li bi dečaka opet prihvatio posle ovog dešavanja.

- Ja ga nisam gledao tako, ali da ti jadno stvorenje tako brutalno uradiš. Ne bih ga primio nazad više. Još sam pod utiskom. Kako bih reagovao da sam došao ranije i da sam video njega kako ih ubija sekirom. Ne znam - rekao je on.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.