OTKRIVENA MAŠINA DR KONA! Evo šta vozi - nikad ne biste poverovali KOJA kola su u pitanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 00:27

OTKRIVENA MAŠINA DR KONA! Evo šta vozi - nikad ne biste poverovali KOJA kola su u pitanju (VIDEO)

Ovog puta na "meti" praćenja bio je dr Predrag Kon

Ekipa "Paparaco lova" Pink Televizije, ponovo je pratila poznate, a ovog puta je to bio naš epidemiolog doktor Predrag Kon. Sačekan je sa snimanja jedne emisije i tada je počelo praćenje, i zapažanje šta ovaj doktor vozi i radi tokom jednog dana.

Prvo se vozio taksijem do Gradskog zavoda za javno zdravlje, a onda se uputio kući. Nakon mnogo pitanja koja su građani sebi postavljali, kako živi naš doktor, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čime se vozi, a tokom ovog "Paparaco lova" otkriveno je i da naš epidemiolog vozi beli Dačija Sandero.

Mnoge spekulacije su se vodile da je stekao silno bogatstvo zbog svoje pozicije, a neki su ga navodno viđali da živi u stanu na Beogradu na vodi.

Doktor Kon je i dalje u svom stanu u centru Beograda, gde živi od rođenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.