OTKRIVEN VAŽAN DETALJ O NERMINOVOJ KRTICI LJUBAVNICI: Policajka debelo umešana u zločin, otkrila lokaciju Nizame, evo gde se NALAZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 22:56

OTKRIVEN VAŽAN DETALJ O NERMINOVOJ KRTICI LJUBAVNICI: Policajka debelo umešana u zločin, otkrila lokaciju Nizame, evo gde se NALAZI

Otkriveno i to šta je sada čeka

Nemrin Sulejmanović je ubio ukupno tri osobe, tri ranio, a zatim, nakon višesatne potrage počinio samoubistvo. U toku je istraga ko je od pripadnika MUP TK javio Sulejmanoviću gde se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tetke i kakva je uloga osumnjičene policijske službenice PU Gradačac u celoj priči.

Ono što su juče bile spekulacije, jutros su, definitivno otklonjene. Za "Avaz" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nezvanično rečeno da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom, za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gde se krije Nizama sa ćerkicom.

Ona se trenutno nalazi van granica BiH, tačnije na letovanju u Italji i sada joj preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno svedočenje.

Nermin Sulejmanović je naime, osuđivan za različita krivična dela, između ostaloga, osuđivan je pre oko 15 godina i za pokušaj ubistva, što je osumnjičena policajka znala.

- Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi - rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Osumnjičena policijska službenica je bila s njim u vezi, ali se sada proverava njena uloga u ovom predmetu. Policija i Tužilaštvo, kako saznaje "Avaz" istražuju još jednog policijskog službenika, koji je takođe imao kontakte sa Sulejmanovićem.

Nizama Hećimović (38), žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca. Nermin je ubio svoju suprugu u Gradačcu, ispred vikendice u mestu Sibovac, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete. Nakon što je pretukao on je i ubio svoju nevenčanu suprugu.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici. Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.