OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADE MAJKE: Živela je mirnim životom, bavila se sportom, a onda je usledio PAKAO, rezultati obdukcije šokirali porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:22

OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADE MAJKE: Živela je mirnim životom, bavila se sportom, a onda je usledio PAKAO, rezultati obdukcije šokirali porodicu

Iza sebe je ostavila dvoje dece, od 18 i 16 godina.
Žena koja je iznenada umrla dok je letela kući u Indijanu posle odmora u Dominikanskoj Republici pretrpela je tragično zdravstveno stanje, otkrila je obdukcija.
Stefani Smit (41) umrla je od disekcije karotidne arterije na vratu 28. februara, rekao je forenzički patolog njenoj porodici u sredu.
- Bio je to zaista tragičan medicinski događaj koji se dogodio - rekao je brat Smitove, Kris Volc.
To stanje može ugroziti protok krvi u mozgu i dovesti do moždanog udara, saopštio je Nacionalni institut za zdravlje.
Misteriozna smrt naizgled zdrave majke dvoje dece zbunila je članove njene porodice i širu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.