OTKRIVEN UBICA advokata Ognjanovića: Mogući počinilac se posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN UBICA advokata Ognjanovića: Mogući počinilac se posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica

Istraga ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) pri kraju je, a indicije do kojih je došla policija govore da je mogući počinilac S.S, koji se nedugo posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica

Policija je prikupila određen broj dokaza, a ostalo je da se sačekaju rezultati još nekih veštačenja. Kada sve to bude kompletirano, biće podneta i krivična prijava na kojoj će se naći konkretna imena najmanje dvojice osumnjičenih.

Pretpostavka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je ubica do zgrade Oganjanovića došao na motoru, a da se posle likvidacije udaljio automobilom tamne boje. Dvotočkaša je vozila druga osoba, za koju se sumnja da je saučesnik.

Indicije do kojih je došla policija govore da je mogući počinilac S.S, koji se nedugo posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica, ali je preživeo napad. Navodno, motor je vozio njegov drug, inače rođeni brat jednog od vođa navijača Crvene zvezde.

Policija je uspela da otkrije i da su ubica i saučesnici koristili u pripremi i realizaciji zločina najmanje tri vozila - skuter i dva automobila, beogradskih i bosanskih registarskih oznaka. Utvrđeno je i da su tablice ukradene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISTRAGA PRI KRAJU: Otkriven ubica Ognjanovića?

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2019

Istraga brutalnog ubistva poznatog advokata u Beogradu - pri kraju. Egzekutor, najverovatnije, S.S. Policija pretpostavlja i ko je naručilac ISTRAGA brutalnog ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) pri kraju je - nezvanično saznaju "Novosti". Policija je prikupila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.