OTKRIVEN SLUČAJ ELITNE PROSTITUCIJE U KOPRIVNICI! Usluge prostitutki koristili i poznati sportisti? Sve organizovano u popularnom kafiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 08:14

OTKRIVEN SLUČAJ ELITNE PROSTITUCIJE U KOPRIVNICI! Usluge prostitutki koristili i poznati sportisti? Sve organizovano u popularnom kafiću

Priča se kako je prikriveni policijski istražitelj nakon navodno glumio "klijenta" i pritom uspeo da potvrdi sumnje u prostituciju.

Policija istražuje slučaj elitne prostitucije u Koprivnici koja je navodno organizovana u popularnom gradskom kafiću.

Kako portal Danica.hr nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, sumnja se da su u pružanje seksualnih usluga uključene konobarice koprivničkog kafića. Reč je o eskort prostituciji, tvrdi sagovornik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danice, što potkrepljuje i fotografijama atraktivnih konobarica s društvenih mreža.

Policija je navodno već ispitala neke devojke koje se sumnjiče za pružanje seksualnih usluga za novac. Najmanje jedna je sve priznala, dodaje osoba dobro upućena u priču.

Usluge elitnih prostitutki u Koprivnici proteklih meseci koristilo je više desetina muškaraca iz Koprivnice i okolnih mesta.

- Među njima su i poznati menadžeri, preduzetnici, sportisti, dobrostojeći građani na uticajnim pozicijama - otkriva jedan od sagovornika koji je spletom okolnosti upoznat s celom aferom.

Sve se događalo proteklih meseci, a kulminiralo je nakon što je policija posumnjala kako se nešto čudno događa u noćnim satima u popularnom kafiću. Priča se kako je prikriveni policijski istražitelj nakon toga navodno glumio "klijenta" i pritom uspeo da potvrdi sumnje u prostituciju.

Samo odavanje prostituciji, inače, spada pod prekršaj koji se kažnjava novčanom kaznom od 20 do 100 evra ili kaznom zatvora od 30 dana.

Upit o tome redakcija Slobodne Dalmacije danas je poslala koprivničkoj Policijskoj upravi. Oni nisu ni potvrdili, ni opovrgnuli da sprovode istragu zbog sumnje u prostituciju na području grada.

- Povodom vašeg upita, s obzirom na važeća zakonska ograničenja na osnovu Zakona o kaznenom postupku, nismo u mogućnosti da odgovorimo na navode iz vašeg upita - kratko su saopštili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.